BLOG

Branding fotoshoot – Merel Lankhorst

Branding fotoshoot Merel Lankhorst - Tropicana Rotterdam

Merel Lankhorst is communicatiestrateeg en helpt ambitieuze ondernemende moeders hoe ze hun leukste klanten aan kunnen trekken. Ze is een energieke en vrolijke spring-in-’t-veld die elke dag opstaat met een dansje. Dit enthousiasme is één van haar krachten en brengt ze graag over naar haar klanten. 

Merel wilde foto’s waarop ze zichzelf écht zou herkennen (iets wat bij vorige fotoshoots meestal niet het geval was) en waarin ze haar expertise kon laten zien. 

Met de Branding Brainstorm hebben we naar boven gehaald dat kernwoorden als vrolijk, enthousiast, praktisch, doelgericht, direct en een doorzetter met durf staan voor haar en haar bedrijf en wat we dus willen laten zien in de foto’s.