Altijd en overal zelf goede content creëren.

Een professionele branding fotoshoot met een fotograaf kan je bedrijf een echte boost geven. Maar wat als je steeds weer nieuwe producten of diensten hebt of als je wat waardevols wilt communiceren met je klanten, maar je hebt net even geen professionele fotograaf bij de hand? Wil je dat moment dan voorbij laten gaan? Of wil je dan maar wat posten met een foto die je eigenlijk niet zo mooi vindt? Zonde! Want ook jij kunt leren om altijd en overal goede content te schieten, gewoon met je telefoon. 

Tegenwoordig heeft iedereen een goede camera op zak. De kwaliteit van de camera’s op onze smartphones zijn tegenwoordig van zo’n goede kwaliteit, dat je met 1 druk op de knop al een goede foto kunt maken. Wil je echt goede content creëren, dan moet je weten hoe je het beste uit een foto kunt halen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, je moet vooral weten waar je op moet letten. 

In mijn trainingen leer ik je graag deze tips en tricks om te zorgen dat ook jij een goede content creator wordt.

Hi, Ik ben wendy

Als sfeerfotograaf wil ik mensen verwonderen en ze helpen bij het creëren van hun ideale wereld. Ik geloof dat wat jij als bedrijf uitstraalt, je ook aantrekt en je dus zelf kunt bijdragen aan de creatie van jouw ideale wereld en het aantrekken van jouw droomklanten. Ik help jou hierbij door gebruik te maken van de kracht van visualisatie en hiermee beelden te creëren die aansluiten bij de belevingswereld van jouw bedrijf. 

Stuur me gerust een berichtje of plan vrijblijvend een call met me in. 

Wat vonden de ondernemers die je voorgingen?

Workshop

Betere foto’s maken met je smartphone | BASICS

Zijn de foto’s die jij met je telefoon maakt niet altijd scherp, korrelig, te donker of wellicht gewoon een beetje saai? Wil je leren hoe je jouw fotografie skills kunt verbeteren en waar je rekening mee moet houden tijdens het fotograferen met je telefoon? In deze workshop leer je tips en tricks over de basis van fotografie en over hoe jij van saaie snapshots naar mooie beelden kunt gaan. 

In deze 3 uur durende interactieve workshop leer je: 

  • Wat je nodig hebt voor een mooie foto
  • Hoe je ervoor zorgt dat je foto scherp is
  • Wat je kunt doen om je foto’s interessanter te maken
  • Hoe je het optimale resultaat uit een foto haalt
  • Tips om zelf leuk op de foto te staan

Deze workshop kan in-company worden gegeven (vanaf €449). Ook leuk als personeelsuitje of teambuilding activiteit

Workshop

Custom Workshop

Custom Workshop

Altijd pakkende content maken voor jouw bedrijf

Wil je altijd en overal zelf content kunnen schieten, wat ook nog eens past bij jullie visie en branding, dan kan ik een workshop organiseren die toegespitst is op jullie branche en bedrijf. Samen bespreken we van tevoren de wensen en behoeftes, wat ik in een duidelijk verhaal giet voor jullie. 

Deze workshop bevat een strategische branding brandingssessie waarbij we gaan kijken hoe we jullie visie, missie en kernwaarden kunnen vertalen naar sterk beeld zodat het jouw droomklanten raakt. 

Begeleiding

BEGELEIDINGSTRAJECT - 4 maanden 


Een workshop doen is natuurlijk altijd leuk en leerzaam, maar daarna volgt meestal het echte werk; namelijk het zelf doen en de opgedane skills vanaf nu altijd toepassen. Dit is, net als het aanleren van elke andere nieuwe gewoonte, iets wat natuurlijk niet direct in je systeem zit. Foto’s maken is een skill, wat je alleen maar ontwikkelt door het regelmatig te doen.

De leercurve eindigt dus niet bij het afsluiten van een workshop, eigenlijk begint de workshop dan pas echt! Daarom bied ik voor degene die de skills écht willen ontwikkelen en implementeren binnen het bedrijf, een begeleidingstraject aan.

Begeleiding

Hoe gaat het met jouw content creatie?

Wil je meer weten over de trainigen, heb je bepaalde wensen of loop je ergens tegenaan bij het creëren van je content en wil je daarover sparren?

Zet het in een berichtje of plan vrijblijvend een call met me in. 

VEELGESTELDE VRAGEN

De trainingen zijn echt gemaakt voor fotograferen met een smartphone. Echter is de theorie interessant voor iedereen die betrokken is bij visuele communicatie. In de praktijkgedeeltes wordt er vaak samengewerkt, dus bij interesse mag je zeker deelnemen. 

Geen probleem! Alle tips en tricks die ik deel, helpen je om beter te fotograferen in het algemeen. Juist voor oudere smartphones kan dit een hoop opleveren.