Hoi! Ik ben wendy

Als sfeerfotograaf wil ik mensen verwonderen en ze helpen bij het creëren van hun ideale wereld.

Ik geloof dat wat jij uitstraalt, je ook aantrekt en je dus zelf kunt bijdragen aan de creatie van jouw ideale wereld. Ik help jou hierbij door gebruik te maken van de kracht van visualisatie.

- xoxo -

Er was eens...

Al op de basisschool had ik een grote verbeeldingskracht. Ik hield ontzettend van tekenen, waarin ik mijzelf helemaal kon verliezen. Wat ik in mijn hoofd zag, kwam op het papier terecht, met heel veel detail. Elk onderwerp vertelde zijn eigen verhaaltje. 

Toen ik op jonge leeftijd mijn eerste camera kreeg (een mooi roze kindermodel, met rolletje uiteraard) en naar Disneyland ging, stond ik als een gek foto’s te schieten. 

Die droomwerelden; wauw!
Dit moét ik vastleggen, dit wil je toch nooit meer vergeten?!
Kijk! Zo mooi!

Vandaag de dag denk ik nog steeds zo en wil ik dingen die mij verwonderen, ‘vangen’, bewaren en delen met anderen. 

De kracht van verbeelding

Ik zie foto’s graag als een soort poort naar een andere wereld. Zoals dat heerlijke eiland dat je hebt bezocht, een herinnering van een moment uit je leven of naar een plek waar je graag naartoe zou willen. En dat, wanneer je in dit beeld wegdroomt, je voor je gevoel daadwerkelijk even in die wereld bent.

Deze kracht van verbeelding, samen met de wet van aantrekking, vormt mijn visie op fotografie. Ik geloof dat waar jij je mee omringt en wat jij uitstraalt, je ook aantrekt en je dus zelf kunt bijdragen aan de creatie van jouw ideale wereld.

In mijn fotografie ga ik daarom op zoek naar het idealisme in het realisme, waardoor ik meer ‘Wauw’ momentjes wil creëren in het alledaagse leven zodat ieders wereld er een beetje mooier van wordt.

“Ik ben een schatzoeker met een dromenvanger.”

Mijn stijl

Doordat ik mijn interesse in natuur, food, travel en wellbeing combineer in mijn fotografie, creëer ik warme lifestyle beelden waar je een fijn gevoel bij krijgt en bij weg wil dromen.

Door mijn opleiding ‘lifestyle & design’ aan de kunstacademie en mijn verschillende ontwerp-jobs, heb ik vaak in de huid mogen kruipen van merken en vanuit hun visie en huisstijl gaan creëren. Mijn beelden zullen jouw merkessentie altijd als uitgangspunt nemen, mijn stijl is slechts het warme sausje dat erover wordt gegoten. 

Inspired by nature

Ik hou ontzettend van de natuur, dit is mijn grootste inspiratiebron. Het brengt me tot rust maar het verwondert me ook voortdurend. Wanneer ik écht om me heen kijk, en als het ware ‘inzoom’ dan sta ik versteld van de schoonheid die zich om ons heen schuilhoudt. Vooral waterdruppels fascineren me. Door op zo’n macroniveau naar de wereld te kijken, krijg je een compleet andere bewustwording. Ik daag iedereen uit ook eens door zo’n ‘macrobril’ te kijken. 

In mijn ideale wereld zijn we als mens veel meer verbonden met de natuur om ons heen. Waar mogelijk probeer ik dan ook altijd wat natuur in beeld te brengen. 

VOOR MOEDERS

Fotostudio POSE

Ook in de portretfotografie heeft de schoonheid mij gegrepen en ben ik vooral geïnteresseerd geraakt in het pure wat het moederschap met zich meebrengt. Van de zwangerschap en het geven van borstvoeding tot een pasgeboren newborn baby en het uitgroeien tot een kleine peuter. Het vangen van deze dierbare momenten in het leven van anderen waardoor ik ze help dit te koesteren, vind ik iets bijzonders.

Bezoek mijn website www.pose-studio.nl voor portretten van het moederschap.