BLOG

De wet van aantrekking in branding fotografie

Sfeervolle branding Yogafotografie

Mijn overtuiging is dat als je wilt groeien, je dit het snelst doet door de identiteit aan te nemen van hetgeen je wilt zijn. Door dit te visualiseren, maak je het onderdeel van je dagelijks leven, waardoor je je dromen dichterbij haalt en je je doelen sneller kunt verwezenlijken. 

Wat vroeger zweverig werd uitgelegd als ‘the secret’ wordt dit principe van de wet van aantrekking tegenwoordig bewezen onderbouwd in de neurowetenschap.

Live your dream!

Voor mij een bron van inspiratie om dit als strategie voor mijn branding fotografie te gebruiken. 

DROOM CREEËR BELEEF GENIET
Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?  Vertaal dit naar tastbaar beeld Maak het onderdeel van je dagelijks leven Geniet van jouw zelf gecreëerde ideale wereld

De kracht van verbeelding 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het nodig heeft om zo nu en dan even te ontsnappen aan de realiteit. Mensen gaan druk en gehaast door het leven. We worden geleefd door de maatschappij en de digitale ontwikkelingen slokken ons op. Wat vaker focussen op de kleine en mooie dingen in het leven en daarvan genieten, zet ons weer met beide benen op de grond. 

Ik geloof in de kracht van verbeelding. Wanneer jij je omringt met beelden van fijne plekken, en je jezelf voorstelt dat je daar bent, programmeer je je hersenen met geluksgevoelens en haal je deze realiteit dichterbij. Hierdoor geloof ik dat iedereen zijn eigen ideale wereld om zich heen kan creëren. Mijn missie is om hierbij te helpen. 

Ik droom van een plek waar realiteit en verbeelding samenkomen. Dat iedereen zich omringt met dingen die hij mooi vindt, liefheeft en naar verlangt, waar hij blij en gelukkig van wordt. 

Dat degene elke dag wel een moment heeft van: wauw! En daardoor het leven weer even een beetje mooier maakt.

Ik zoek naar het idealisme in het realisme.

  • Live your dream! Stap in het leven dat jij wilt leven. Doordat ik niet alleen in beeld breng waar je nu voor staat, maar juist wil visualiseren wat jij in je stoutste dromen wilt zijn, maak ik jouw dromen en doelen onderdeel van jouw dagelijkse leven. Hiermee pas ik eigenlijk de wet van aantrekking toe. Ik breng het idealisme in het realisme. Zo groei je sneller en bereik je veel eerder je doelen en droomleven.